Forever Aloe vera i breskva

Kroz stoljeća ljudi su diljem svijeta koristili Aloe Veru zbog njezinih raznih učinaka na zdravlje organizma i kože.

Budući da Aloe Vera ima vrlo ljekovit, ali i vrlo specifičan kiselkasti okus, vrlo često je problem stvoriti ljubav djece prema njoj.

Iz tog razloga je Forever Living odlučio napraviti varijaciju na temu Aloe Vere soka. Ali ne na bilo kakav način, već prirodan i za zdravlje koristan način.

Forever aloe breskve idealan je za djecu u zimskom tretmanu za prevenciju problema s prehladom.

Za sve, Aloe Pulpa je “osnova blagostanja”, ali povezan sa svojim okusom breskve Forever aloe breskve idealan je za djecu kao i za odrasle kojima je tako lakše konzumirati. Forever Aloe breskvu treba koristiti svakodnevno za održavanje optimalnog blagostanja. Također se preporučuje kao zimski lijek i kod problema s prehladom.

Forever Aloe breskve, s niskim kalorijskim unosom, sadrži prirodni gel ekstrahiran iz aloe vere koji pomaže stimulirati prirodnu obranu vašeg tijela od mikroorganizama i doprinosi vašem fizičkom blagostanju u slučaju prolaznog umora.

Forever aloe breskve sadrže osim bogatstva ove biljke i komadiće pulpe. Potonji su natopljeni koncentratom breskve dajući mu sladak i voćni okus koji posebno vole djeca ali i najpohlepniji među nama (poput mene).
Forever Aloe breskve pogodan je za osobe pod stresom, “dijetama u pokretu”, prolaznim umorom, pušačima, aktivnim ženama, dijetama za mršavljenje

Zamislite da režete listove aloe i konzumirate gel direktno iz biljke.
Forever Aloe Vera Gel je najbliže prirodnoj Aloe Veri koju možete dobiti u nekom od proizvoda na tržištu.
Naručite mjesecnu zalihu Aloe Vera Peaches direktno od kompanije putem naše preporuke, i ostvarite pravo na savjetovanje, pomoć te svu potrebnu podršku.

Aloe Bits n` Peaches – 90,93 % Aloe vera gel s okusom breskve
Breskve prirodno dozrele na suncu, možete imati u ovom napitku kada god poželite tijekom godine.

Breskve su prirodno pune antioksidativnih svojstava koji povoljno utječu na tijelo.

84,5% čistog Aloe vera gela, unaprijeđenog prirodnim okusom breskve, uz prirodni pire breskve, znači da nećete samo osjetiti nevjerojatan okus breskve, već ćete se osjećati nevjerojatno dobro!!

Čisti hranjivi komadići breskve pomješani sa Aloe verom.

Vitaminskom koktelu dodan je karotenoid koji pozitivno djeluje na održavanje imunološkog sustava.

Aloe Bits n` Peaches ima sve prednosti Aloe Vera Gela, veliki izvor beta-karotena i vitamina C, kalija, fosfora, magnezija ,kalcija i selena.

Forever aloe vera je 100% cista, nije termicki obradjivana, stabilizirana je patentiranom hladnom obradom i krajni rezultat je aloa kao da je uzimate direktno iz biljke.Forever Aloe Vera Gel obrađuje se sterilno, bez dodataka konzervansa. Pripremljen je isključivo iz unutarnjeg lista biljke ( čisti gel pulpa koja se nalazi unutar mesnatih listova ).

Zbog očuvanja okoliša ali i zadržavanja kvalitete soka, svi napitci se pakiraju u Tetra Pak sa šest 100% reciklažnih slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Ako želite tri pack (tri litre Aloe vera gela) mjesečno pakiranje i ostvariti 5% popusta🤩, birajte opciju NOVI KUPAC.

👉Mozete izabrati i kombinaciju Aloe vera napitka:

Forever Living Aloe Vera gel – Combo
1x Aloe Vera Gel
1x Berry Nactar
1x Aloe Peaches
U Combo paketu dobivate preporučenu mjesečnu količinu od 3 litre.
Naručite originalan Aloe Vera Gel – Combo, direktno od kompanije putem naše preporuke, i ostvarite pravo na savjetovanje, pomoć te svu potrebnu podršku.

💥 Samo jedna srednja breskva ima oko 11% vitamina C koji vam je potreban svaki dan. Ova hranjiva tvar pomaže vašem tijelu da zacijeli rane i održava vaš imunološki sustav jakim. Također pomaže riješiti se “slobodnih radikala” — kemikalija koje se povezuju s rakom jer mogu oštetiti vaše stanice.

Antioksidans koji se zove beta-karoten daje breskvama lijepu zlatno-narančastu boju. Kada ga pojedete, vaše tijelo ga pretvara u vitamin A, koji je ključan za zdrav vid. Također pomaže da drugi dijelovi vašeg tijela, poput vašeg imunološkog sustava, rade kako bi trebali.

Jedna srednja breskva može vam dati čak 6% do 9% vlakana koja su vašem tijelu potrebna svaki dan. Hrana bogata vlaknima može vas zaštititi od zdravstvenih problema poput dijabetesa, bolesti srca i kolorektalnog raka. Ali korist koju možete primijetiti najviše se događa u kupaonici: unos dovoljno vlakana može spriječiti zatvor

Budući da imaju manje od 60 kalorija, breskve nemaju zasićene masti, kolesterol ili natrij. A više od 85% breskve je voda. Osim toga, hrana bogata vlaknima je zasitnija. Kada ih pojedete, treba vam više vremena da ponovno osjetite glad.

Ovaj antioksidans važan je za mnoge stanice vašeg tijela. Također održava vaš imunološki sustav zdravim i pomaže proširiti krvne žile kako bi se spriječilo zgrušavanje krvi unutra.

WEB SHOP FOREVER LIVING

1 komentar

Napiši komentar